Köfém Oktatási és Közművelődési Központ Nonprofit Közhasznú Kft.
Tartalom
Kérjük, támogassa adója 1%-ával  a Köfém Művelődési Ház munkáját! Köfém Oktatási és Közművelődési Központ Nonprofit Közhasznú Kft. Adószám: 11679400-2-07 Köszönjük!
NAVIGÁCIÓ
KÖZÖSSÉGI MÉDIA
CÍMÜNK Magyarország 8000 Székesfehérvár Verseci utca 1-15.
Kapcsolat e-mail: info@kofemmuvhaz.hu Telefon: (22) 531-610
Köfém Oktatási és Közművelődési Központ - Minden jog fenntartva! Készült: 2016-ban. Webdesign: Varga Mérnöki Vállalkozás





Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület (OMBKE) A legrégebben szerveződött közösségünk a Selmecbányán, 1892-ben alakult Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület (OMBKE) tagjai is – főleg – az KÖFÉM Oktatási és Közművelődési Központban tartják összejöveteleiket. Az egyesület célja a magyar bányászat és kohászat egyetemes érdekeinek szolgálata, a bányász, kohászemlékek, társadalmi hagyományok ápolása, a tagság emberi kapcsolatainak előmozdítása. Az egyesületnek tagja lehet mindenki, aki azonosul a bányász, kohász szakma múltjával, jelenével és építő javaslataival támogatja a közösség munkáját. A tagok minden hónap utolsó szerdáján szakmai klubdélután keretében találkoznak a művelődési házban, ahol meghívott előadók tartanak színvonalas előadásokat a szakma életéről. Félévenként rendeznek szakestélyt, ami a hagyományokhoz hű koreográfiát, kötött és kötetlen programot egyaránt tartalmaz. Éves programterv alapján dolgoznak, amelyben jut hely a hagyományőrző találkozókon túl, ismeretterjesztő előadásoknak, kirándulásoknak, tanulmányutaknak, szórakoztató (zenés, táncos, nótázós) összejöveteleknek is)
Támogatóink:
Székesfehérvári Alumíniumipari Szakszervezet
KUNST-InvestKulturális és Pénzügyi Tanácsadó Kft
Székesfehérvár